TERMÉK VISSZAKÜLDÉSI INFORMÁCIÓK

1. A törvényes visszavonási jogától függetlenül a rich-mill.hu a következő önkéntes visszaküldési jogot kínálja Önnek:

Minden rich-mill.hu termék visszaküldhető a kézhezvételétől számolva 4 napon belül a rich-mill.hu-ra. A visszaküldési jog azonban kizárólag olyan termékekre vonatkozik, amelyek nem voltak viselve, kimosva, hibamentesek, és a cimkéjük nincs eltávolítva.

Bármilyen értékvesztés a termék viselése, mosása, vagy más használati nyom okozása, a biztonsági cimke eltávolítása, a csomagolás eltávolítása/megserülése miatt, a termék visszaküldését elutasításítjuk, mivel így már nem lehet újra eladni. Ebben az esetben a terméket visszaküldjük az ügyfélnek a vételár visszatérítése nélkül.

2. Visszaküldött termékek szállítása

2.1. A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését.

2.2. A termék visszaküldéséhez Nyomtassa ki a RETURN KÓDOT és a RENDELÉSI SZÁMOT, és tegye a dobozba a visszaküldeni kívánt elemekkel együtt.

2.3. Felhívjuk figyelmét, hogy csak azt az országot fogadjuk el, amelybe a küldeményt elküldtük. Ha például a szállítmányt Ausztriába küldték, akkor csak Ausztriából tudjuk visszafogadni.

2.4. Kérjük, a terméket az alábbi címre postázzák (Miután e-mail-ben megkapta a visszaküldési kódót.) : DHL C.so Lombardia 61
10099 San Mauro Torinese (TO) info@rich-mill.com.

3. Ha kérdése van a visszaküldési politikával kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálat képviselőjével: e-mail: info@rich-mill.com.

Telefon: +36 30 1 401 401

Ez az önkéntes visszaküldési jog nem korlátozza sem törvényes jogait, sem a fent említett lemondási politikához való jogát.